Misty days

Alt er veldig grått, uklart og tåkete. Akkurat slik som nedenfor. Du vet verken hva du skal gjøre elle hvor du skal gå. Forvirret og ikke helt til stede, det er akkurat det du er.

Hei dere, det har vært en god stund siden sist jeg sa noe her. Kanskje det blir like lang tid til neste gang. Jeg vet ikke. Månedene har gått utrolig fort, men dagene har vært så lange at du har selv har trodd dagen aldri skulle ende. 

Dager passerer forbi. Før visste du hva du ville, du hadde en plan. Nå vet du ingenting. Tomme dager uten betydning, ord uten mening, vanlige hverdagslige ting som blir et stort ork. Verden går rundt, men du blir stående igjen. Du ser deg i speilet, men du kjenner ikke deg selv igjen lenger. Tomheten våkner til, tankene blir sterkere, regnet slår til vinduet, energien tappes helt. Svelg av følelser og du tvinger deg igjennom enda en ny dag.

Det er så mye gohet, mye å like, men samtidig er det ingenting av det. Jeg liker å forsvinne bort i sangene og sette volumet på fullt. 

...


  2 kommentarer på "Misty days"

Postet av: Linnea Brodin
Fine bildet:)
17.11.2013, 20:19
URL: http://linneab.blogg.no
Postet av: S I G R I D
fine ord <3
26.11.2013, 19:58
URL: http://sigridf.blogg.no
Postet av: Elina
Så fint skrevet, jeg håper du begynner å blogge igjen, jeg elsket å føge med på bloggen din, og jeg håper jeg kan få fortsette å følge med nå! Så utrolig bra skrevet, stå på, og ikke glem at ting går ikke nedover for alltid på ett punkt vil det alltid snu! :)
27.11.2013, 14:47

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen til min blogg! Mitt navn er Julie, jeg bor i en liten by som vd navnet Haugesund. Jeg er 17 år. Jeg elsker alternativ (Grunge(soft og dark +), kawaii, pastel goth +) mote og å synge. Mitt høyeste ønske er å bli sanger. Som dere sikkert har forstått så er musikk en stor del av livet mitt. Her får du et innblikk i hverdagen min, mote, foto, hva som inspirerer og fasinerer meg og mye mer. Rett og slett alt som faller meg inn, fra alt og ingenting! Håper du liker bloggen min og vil komme tilbake. Du/dere må ikke være redd for å spørre om det er noe :) Legg meg gjerne til som venn. Velkommen tilbake ♥

arkiv


November 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012

kategorier


Blogg

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin

hits